کاهش استفاده از آنتی بیوتیک در شیر گاو: طب گیاهی

کاهش استفاده از آنتی بیوتیک در کشاورزی لبنی یک چالش در هر دو هند و هلند است. کشاورزان، دامپزشکان، شرکت های لبنی و دولت ها به دنبال بهترین راه برای انجام آن است.

در ماه آوریل سال 2014، برنامه تبادل E-انگیزه گروهی از دامداران هلندی و دامپزشکان تسهیل کرده است برای بازدید از جنوب هند است. آنها می خواستند برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تخصص گیاهان دارویی است که در طول 30 سال گذشته توسط موسسه آیورودا و مجتمع پزشکی (I-AIM) در بنگلور در را توسعه داده است، همراه با تامیل نادو دامپزشکی و دانشگاه علوم دامی (TANUVAS) چنای است.

این پروژه ارز با هدف کاهش استفاده از آنتی بیوتیک در کشاورزی لبنی در هر دو هند و هلند. برای این هدف از تخصص هند در استفاده از گیاهان دارویی است که با تخصص در مدیریت مزرعه های لبنی از هلند ترکیب شده است. در این روش ما همکاری خواهد به بهبود سلامت حیوانات و همچنین کیفیت شیر، با اثرات مثبت برای هر دو تولید کنندگان و مصرف کنندگان است.

در اکتبر سال 2014، کارشناسان هندی به هلند آمده برای حمایت از آزمایش از کشاورزان، و به تبادل نظر با کشاورزان، دامپزشکان و سایر سازمان ها. با هم می توانیم راه های جدید برای کشاورزی لبنی طراحی، با آنتی بیوتیک کمتر و دیگر مواد شیمیایی.
راه که حفظ معیشت، تنوع زیستی و کیفیت مواد غذایی

/ 0 نظر / 63 بازدید